miércoles, 11 de octubre de 2017

València, capital internacional del turisme



  • La cita imprescindible del sector amb més de 100 representants arribats de prop de 60 països de tots els continents per a debatre a València, de l’1 al 3 de novembre, sobre les últimes tendències en matèria de turisme
  • Pilar Moncho qualifica l’encontre “d’excel·lent oportunitat per a mostrar al món el paradigma valencià com a model de gestió turística col·laborativa, tant en l’àmbit institucional com amb els agents privats del sector”







Així, de l’1 al 3 de novembre, València es convertirà en la capital internacional del turisme, amb motiu de la 4ª Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges que acostarà fins a la ciutat a més de 100 representants de les principals organitzacions turístiques de més de 60 països, en un moment en el qual el turisme a València viu un dels seus millors moments.
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, d’aquesta manera, ha apuntat “la gran oportunitat que suposa la celebració d’aquest cimera perquè actors turístics de primer nivell com són les agències de viatges puguen conéixer de prop el nostre relat i prescriure-ho”. En aquest sentit, ha destacat que “suposa una important projecció internacional d’un relat que, més enllà del sol i platja, posa l’accent en els valors de l’hospitalitat, el turisme ètic i sostenible i un estil de vida que expressa l’essència del mediterrani”. Colomer ha incidit que els participants en aquest esdeveniment “coneixeran una Comunitat Valenciana amb un gran llegat històric, que combina a la perfecció amb una enorme vocació avantguardista”.
La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha afirmat que “és un gran privilegi per a la ciutat de València, acollir la 4ª Cimera d’Associacions d’Agències de Viatges organitzada per CEAV; un esdeveniment que no solament ens permet posicionar la ciutat com a seu de reunions a nivell internacional, sinó que també és un moment presentar la nostra oferta complementària a centenars de prescriptors turístics”. Així, Sandra Gómez ha afirmat que “València viu un dels seus millors moments a nivell turístic atès que tots els indicadors de rendibilitat creixen. Es tracta d’un dels principals motors econòmics, i de desenvolupament social i mediambiental. Treballem perquè el turisme contribuïsca a millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes, des del respecte al nostre entorn i la corresponsabilitat”.
Per la seua banda, la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha qualificat l’encontre “d’excel·lent oportunitat per a mostrar al món el paradigma valencià com a model de gestió turística col·laborativa, tant en l’àmbit institucional com amb els agents privats del sector”. En aquest sentit, “aquesta cita mundial servirà perquè els més de 150 prescriptors que participen en la trobada comproven en primera persona com és fer turisme a València i les seues comarques, a través d’una experiència única, com és Del Tros al Plat, que uneix a productors, mercats, gastronomia i el singular living valencià que ‘atrapa’ al visitant quan arriba a la nostra terra”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario