domingo, 15 de octubre de 2017

FESTIVAL FESTARDOR

Hola bloggers!

¡Notícies, notícies!

“Bétera serà la nova seu del festival de rock FESTARDOR amb tres dies de concerts i zona d’acampada”

Bétera serà la nova seu del FESTARDOR els dies 12, 13 i 14 d’octubre. El festival de música ocuparà dos parcel·les en el Polígon Industrial de l’Horta Vella: una per a la zona de concerts i una altra per a la zona d’acampada. Així ho van anunciar ahir els organitzadors del festival junt amb l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura, Raquel Puig.



El FESTADOR canvia enguany d’ubicació a causa de la falta d’espai a la localitat de Bellreguard i sembla que es quedarà al nostre poble amb l’objectiu de seguir creixent.
“Bétera disposa d’unes instal·lacions amb espai suficient per poder seguir creixent, així doncs, el nou recinte disposa de 15.000 m2 per al recinte de concerts i que està situat en una parcel·la al polígon de Bétera, i els més de 25.000 m2 d’espai per a la zona d’acampada a només 100 metres del recinte, una altra gran avantatge i que assegura una 5ª edició d’allò més recomanable i amb èxit”, afirma l’organització.




Bétera ha sigut el poble triat ja que disposa de molt bona comunicació des dels diferents punts d’accessos al Festival, es troba a tan sols 3,5 km de l’A7 garantint així el fàcil accés des dels diferents punts del territori nacional i a més compta amb una parada de Metrovalencia (Línia 1) a tan sols 300 metres del recinte.


Aquesta nova edició comptarà també amb diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran durant els dies previs i del festival a la pròpia localitat de Bétera, apropant així la música i la cultura als ciutadans de la localitat i aconseguint que el mateix públic assistent al festival conega la localitat seua gent i la seua cultura.

Grups confirmats
El cartell es troba actualment aproximadament el 50% de confirmacions i en els pròxims dies s’anunciaran noves bandes que se sumaran a les ja anunciades fins a la data com El último ke zierre, Def con Dos, Kop, Los de marras, Iratxo, Ebri Knight, Pirat’s Sound Sistema, Prozak Soup, Funkiwis, El niño de la Hipoteca and Ferran Exceso, La Desbandada, Malonda, Pupil-les y Subversa.



Prop de 7.000 persones gaudeixen des d’ahir dijous de la cinquena edició del Festardor que se celebra per primera vegada al municipi de Bétera. El polígon industrial de l’Horta Vella ha sigut el lloc escollit pel consistori i l’organització de l’esdeveniment per a albergar tant el recinte de concerts com la zona lliure d’acampada.
I ahir dijous, festiu a tot Espanya, vam poder veure com s’anava omplint a poc a poc la zona d’acampada de 25.000 m2 situada entre el polígon industrial i el barranc del Carraixet amb tendes de campanya, furgonetes, taules, tendals i tot el necessari per a passar tres dies de concerts de la manera més confortable possible.
A tan sols 100 metres de la zona d’acampada es troba al recinte de 15.000 m2 amb dues grans escenaris, llocs de menjar, barres i banys portàtils.




Tal com ens van explicar des de l’Ajuntament de Bétera s’ha preparat per a aquests dies un ampli dispositiu de seguretat compost per Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Autonòmica i efectius sanitaris.

“A causa del moment sociopolític que travessem, no ens oblidem que estem en nivell 4 d’alerta d’amenaça terrorista, des de la Junta de Seguretat es va demanar a l’empresa organitzadora duplicar el nombre d’efectius de seguretat de control de l’esdeveniment i així ha sigut”, explica el regidor Jose Rodado.
També s’han doblat les patrulles de Policia Local i Guàrdia Civil que des d’ahir controlen els accessos per carretera al festival i els voltants del recinte amb reforç d’agents en tots els torns.


“Hem dissenyat un dispositiu pensat perquè la gent de Bétera puga anar caminant pel Camí de les Moreres sense passar per la carretera, també hem posat autobusos llançadora que acosten als assistents al baixador de l’Horta Vella de Metrovalencia que ha ampliat la freqüència de trens sobretot durant la matinada”, expliquen.

Beneficis turistics, culturals i econòmics per a Bétera 
Tot i que encara no es coneixen amb exactitud els beneficis del festival per a la població si podem avançar que l’empresa organitzadora ha comptat amb empreses de Bétera per preparar el recinte i que des d’avui les botigues, supermercats i bars del poble estan plens d’assistents al festival.
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà l’accés i retorn com a mitjà de transport públic als assistents al festival musical Festardor que se celebra a Bétera, els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Metrovalencia compta amb la parada d’Horta Vella corresponent a la Línia 1 que uneix aquesta localitat amb Castelló de la Ribera i que està a prop al lloc en el qual tindrà lloc aquest esdeveniment.
Metrovalencia oferirà aquests dies la seua programació de trens prevista i reforçarà el servei a primera hora del matí, iniciant així la circulació abans del que és habitual, per facilitar el retorn del públic assistent durant les tres jornades de música anunciades.
Els organitzadors han anunciat que disposaran d’un autobús per apropar als usuaris del servei de metro al festival, des del propi baixador d’Horta Vella.
La V edició del Festardor, que se celebra per primera vegada a Bétera, disposa a la zona industrial d’aquesta població de 15.000 m2 per al recinte de concerts, a més de més de 25.000 m2 d’espai per a la zona d’acampada a tan sols 100 metres del recinte.



El festival comptarà amb més de 25 grups convidats i diferents activitats culturals i musicals que es realitzaran en la pròpia localitat de Bétera, apropant així la música i la cultura als ciutadans de la localitat i aconseguint que el mateix públic assistent al festival conega la localitat la seua gent i la seua cultura.

Brutaaaaal!  ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario