lunes, 29 de enero de 2018

Vetllada de nit a l'acampada

Hola  a tots i totes!

Com hem explica't al post anterior , la setmana passada vam fer l'acampada de fi de curs!
En aquest post us explicarem la vetllada de nit , que es el que ens vam encarregar d'oganitzar 2ºn de TASOCT.

Bé, com tots sabem tot espectacle necessita una preparació , aixi que nosaltres vam decidir que el fil conductor i temàtica de la acampada sería viatges en el temps!
Ens vam dividir en dos grups per a fer l'espectacle,  Obra/Musical  i Programes de televisió adaptats i modificats per nosaltres.

L'obra/Musical tracta de un grup de Tasoct que acaben els estudis i busquen feina però degut a la situació actual no troben , i una d'ells s'envà al futur a buscar treball , on el senyor Tasoqueitor esclavitza a la gent que va en busca de treball. 





 Els seus amics un dia queden i s'adonen de que María no hi es i van a la seva búsqueda, fabricant una màquina del temps per a poder anar al futur on ella es troba. Proven però la màquina no funciona del tot be i viatgen al pasat i es troben als Tasolopitecus, on per poder continuar tenen que ballar un ball. Tot seguit tornen a utilitzar la màquina del temps , però no arriben al futur , es torben a Carles Monclús que està constuint l' IVAG  , després d'això per fi aconsegueixen arribar el futur i es troben amb la María on lis conta que Tasoqueitor els te esclavitzats i te la clau per a derrota
r-lo , que son.. Els projectes mal fets. 

Tots junts Aconsegueixen derrotar-lo i ballen la dansa final! 



Tot seguit , apareix la presentadora que oferta dos viatges del temps per a dos persones que guanyin els programes dels quals començen després de la seva intervenció :







Masca la cabra; 







Un , Dos, Tres..





 Precio justo. 








Tots plens de rialles , diversió i entreteniment! 

- Després d'una intensa preparació vam quedar molt contents amb el resultat d'aquesta!

Si voleu poder mirar el resultat final a aquest link on està grabada tota la vetllada :

No hay comentarios:

Publicar un comentario