domingo, 18 de febrero de 2018

ANIMACIÓ TURÍSTICA RECOMANADA


ANIMACIÓ TURÍSTICA RECOMANADA

Hola bloggers:

En esta ultima entrada vos anem a mostrar tipus de turisme relacionats amb els projectes realitzats en el mòdul d'Animació Turística on hi ha molta varietat de llocs, instal·lacions, formes de fer turisme i diferents activitats per a cada època de l'any i col·lectius.
Fem un repás!

Podem destacar: Quins són els tipus de turisme que existixen?



Viatjar és una de les activitats més gratificants per al ser humà, està íntimament relacionat al plaer i a la qualitat de vida, és a més un punt de trobada entre diferents cultures que permeten el desenrotllament de valors morals, intel·lectuals i emocionals. Sense oblidar-nos de la influència que té en l'economia de les regions on es desenrotlla esta activitat, representa també un interessant fenomen social que mobilitza a gran part de la població mundial.

A l'activitat de viatjar i desplaçar-se per almenys 24 hores fora del teu lloc de residència se li coneix com “turisme” el qual s'ha vist en constant creixement des que l'home té mitjans de transport que li permeten el dit desplaçament. A continuació et donarem una breu descripció dels tipus de turisme que existixen i que se van anar desenrotllant amb el pas del temps gràcies a les motivacions pròpies del viatger. És pertinent mencionar que a partir de cada un d'estos es poden desglossar altres, però els ací presentats, són els més importants:

1. Turisme de sol i platja (tradicional)
És la màxima expressió del turisme de masses, ja que les platges en els diferents destinacions turístiques són les més visitades pels turistes. Consistix primordialment a passar uns dies d'escampament en un destí de costa, naturalment amb platja i mar, mateix que ha de comptar amb espais públics destinats a esta activitat. El més comú és que el turista s'hostatge en hotels de luxe i adquirisca paquets "tot incluit" que els permet tindre les menys preocupacions possibles. Este tipus de turisme hui en dia és vist com un turisme depredador que no respecta la capacitat de càrrega dels destins.



2. Turisme de Reunions.
Consistix en el desplaçament de viatgers fora del seu entorn habitual amb fins lucratius. Normalment són empreses les que envien als seus treballadors a juntes, conferències, reunions o exposicions; estos van amb els gastos pagats i en certa manera estan rebent un sou per este viatge. Les condicions del destí visitat són mes enfocades a satisfer les necessitats d'un viatger que demanda els millors servicis possibles, les que van des de conjunts d'exposicions, salons d'esdeveniments, bones vies de comunicació, entre altres.




3. Turisme LGBT
Tipus de turisme dirigit a la crida “comunitat gay”, mateixa que inclou persones bisexuals i transsexuals. Actualment és un sector en constant creixement que aporta inclús més derrama econòmica que el turisme convencional. El que es busca quan les persones es desplacen per a fer turisme LGBT, és totes les condicions necessàries per a tindre tranquil·litat, açò vol dir que busquen destins amigables per a ells, on no hi haja discriminació, es respecte la diversitat i hi haja espais oberts amb seguretat per a la seua integritat.




4. Turisme de Natura
Busca delimitar a un tipus de viatger més exigent, la principal motivació del qual és estar en contacte amb la naturalesa. Principalment desenrotllat per turistes jóvens amb inquietuds pel deteriorament del medi ambient i preocupats per temes com el calfament global, el desenrotllament social i l'enriquiment cultural. Este tipus de turisme té 3 grans derivacions: L'ecoturisme que es desenrotlla en àrees naturals i que té com a fi l'apreciació i coneixement de la naturalesa; El turisme d'aventura, té com principal motiu, realitzar activitats recreatives que representen un esforç emocional i físic; i finalment el turisme rural on es busca la convivència i interacció amb la gent pròpia del lloc, coneixent la seua cultura i formes de vida. T'invitem a veure: Turisme d'Aventura: activitats per aire.




5. Turisme de Salut
Inclou al turisme medique i al turisme de benestar. És un fenomen que es porta acabe quan la gent viatja per a buscar tractaments que li permeten millorar les seues condicions de vida, estos poden ser, metges que realitzen algun tipus de cirurgia, clíniques de rehabilitació o espais per a ajudar a la seua salut. Algunes de les raons per a este tipus de viatges és per la qualitat o l'econòmic dels servicis fora del seu lloc de residència.




6. Turisme Cultural
Dins del turisme cultural, els més coneguts són el turisme religiós i el gastronòmic. Este és més exigent i té la possibilitat de desenrotllar-se en qualsevol època de l'any; es viatja amb la intensión "aprender algo", ja que normalment es realitza per gent amb un nivell educatiu més alt que la mitjana. És comú que es busquen monuments històrics del destí visitat, les manifestacions gastronòmiques més representatives del lloc i successos o llegendes que compten la història del mateix.




7. Més tipus de turisme:
En els nostres projectes hem fet anàlisi d'estos tipus de turisme en diferents instal·lacions com són: hotels, campaments, creuers, etc.
Per a més informació podeu parlar amb nosaltres i nosaltres, alumnat de 2n de Tècnic Superior en Animació Sociocultural i Turística.

Vos agraïm el vostre interés i en estos moments, ja acabat el grau estem molt satisfets amb el nostre esforç i treball diari per a aconseguir les nostres metes i sobretot fer realitat nostres sons amb una bona formació gràcies al nostre professorat i junt amb els nostres companys i companyes.

Gràcies i fins sempre!



No hay comentarios:

Publicar un comentario